Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Προτεραιότητα στα οικονομικά και την κοινωνική προστασία


Προτεραιότητα στα οικονομικά και την κοινωνική προστασία

Για το Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου
«Αγώνα δρόμου» δίνει τις τελευταίες ημέρες ο Δήμαρχος Ζαγοράς- Μουρεσίου κ. Πατής Κουτσάφτης και η οικονομική υπηρεσία του Δήμου με στόχο να προλάβει όλες τις προθεσμίες και να πληρωθούν κανονικά όλοι οι εργαζόμενοι.
Την ίδια στιγμή, το τελευταίο διάστημα γίνονται σοβαρές προσπάθειες στο κομμάτι της κοινωνικής προστασίας από την αντιδήμαρχο Τζωρτζίνα Χριστουδούλου. Ειδικότερα έχουν σοβαρές ενέργειες στις δύο δομές του Δήμου «Βοήθεια στο Σπίτι», στο οποίο πρόγραμμα εντάσσονται συνολικά 120 άτομα του Δήμου.
«Ο τομέας της κοινωνικής προστασίας βρίσκεται στις προτεραιότητές μας και προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πολιτών που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα π.χ. θέρμανσης, σίτισης κ.α. Μάλιστα αυτή την προσπάθεια στηρίζουν επίσης και συνδημότες της περιοχής», τόνισε χαρακτηριστικά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η κ. Χριστουδούλου.

Εορταστικοί στολισμοί
Παράλληλα τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΗΖΑΜ) στολίζουν την πλατεία του Αϊ Γιώργη στη Ζαγορά ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Ηδη στην πλατεία τοποθετούνται σπιτάκια -ξύλινες κατασκευές- όπου οι επιχειρηματίες, φορείς και σύλλογοι θα μπορούν να εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Σε ένα σπιτάκι η Δημοτική Επιχείρηση θα προβάλλει το έργο της καθώς και το Δήμο και θα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις για τα παιδιά. Στο χώρο επίσης θα τοποθετηθούν, ένα Καρουσέλ και ένα τραινάκι για τα παιδιά. Επίσης η πλατεία θα στολιστεί ανάλογα με τα ήθη και έθιμα των ημερών με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το "κάτι" που μένει...