Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Του Άρη τα καμώματα;

Δε ξανάγινε τέτοια ανάρτηση απ' τις σελίδες μου!
Αφού το πέτυχα όμως, κι αφού ο Άρης έχει "άγρια κέφια", να μη σας ενημερώσω;

Ο απρόβλεπτος Άρης στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ο απρόβλεπτος Άρης στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο        
Ο Άρης θα μπει στον Υδροχόο την Παρασκευή στις 5/12 και θα μείνει και μέχρι τις 11.1.2015
Με τον δικό του τρόπο θα δημιουργήσει μια τάση για καινούργια εξερεύνηση, κοινωνικά ενδιαφέροντα αλλά και μια πολύ επαναστατική και προχωρημένη δράση. Ίσως να είναι όλο αυτό αναγκαίο για να μπορεί το σύστημα να προχωρήσει μπροστά και να δουλέψει ο καθένας μας με μοντέρνες και νέες καταστάσεις για να τραβήξει μπροστά και να είναι χορηγός και βοηθός μόνο για τον άνθρωπο και όχι για την εξουσία.
Η καινοτομία και ο πειραματισμός θα είναι αυτά που θα δώσουν μια νέα πνοή στον κόσμο και μια ελπίδα ότι κάτι καλό πάει να γίνει με στόχο να επωφεληθούν όλοι. Εντάσεις και δυσκολίες θα υπάρξουν κυρίως αν είσαι Ταύρος, Λιοντάρι ή Σκορπιός γιατί ο στόχος θα είναι η γρήγορη αλλαγή των καταστάσεων η οποία θα προέλθει από την εξωτερίκευση όλων των συναισθημάτων και των αντιλήψεων που υπάρχουν μέσα σου. Ίσως εκεί να είναι η σύγκρουση αλλά έτσι θα γίνει η βελτίωση. Η τάση για να ανατραπεί η ισχύουσα τάξη ίσως να δημιουργήσει τριγμούς στην ήδη ασταθή κατάσταση.
Κριός
Ενδιαφέροντα και νέοι φίλοι θα σου γεμίσουν που θέλεις με ένα πολύ δημιουργικό και θετικό τρόπο. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα περάσει από φιλικό επίπεδο πιθανόν σε ερωτικό αλλά σιγά-σιγά και μην βιάζεσαι γιατί θα γίνουν κάποια λάθη στην επικοινωνία. Η επαγγελματική σου κατεύθυνση θα είναι πολύ καλύτερη από άλλες φορές γιατί θα βρεις την δική σου άκρη και δεν θα εξαρτάσαι από τους άλλους. Θα επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο και το σίγουρο είναι ότι θα βρεις κάτι να ασχοληθείς και ίσως αφήσεις αυτό που κάνεις τώρα.
Ταύρος
Μια περίεργη πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι θα σου βάλει την ιδέα της συνεργασίας και της ομάδας αλλά για να πετύχει θα πρέπει εσύ να το προσπαθήσεις πολύ για να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που δεν τις καταλαβαίνεις. Η ιδιαίτερη μεταχείριση σε ένα πρόσωπο που συνεργάζεσαι θα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να βγεις από τα αδιέξοδα. Πιθανόν να κρατάς ένα μυστικό εδώ και καιρό και αν δεν θέλεις να μαθευτεί για να μην βγει στην επιφάνεια. Θα υπάρξει τάση για αλλαγή συνθηκών και εσύ θα αντιστέκεσαι γιατί φοβάσαι να κάνεις κίνηση μπροστά. Ο Υδροχόος μπορεί να σε συνεπάρει και τότε να κάνεις το μεγάλο άλμα.
Δίδυμοι
Θα αναζητήσεις την ανεξαρτησία σου γι' αυτό μπορεί να γίνεις αυτοδίδακτος/η και επειδή η περιέργεια σου θα σε βάλει σε κάποιες περιπέτειες όλο αυτό θα βγει πολύ θετικά για σένα. Αν δεν μπορείς να ταξιδέψεις τουλάχιστον θα σχεδιάσεις κάποια ταξίδια και αν ασχολείσαι με μια τέτοια δουλειά, θα κάνεις το καλύτερο με στόχο να πετύχεις κάποιες καλές συμφωνίες. Πάντως η σχέση σου με ένα ιδιόρρυθμο Υδροχόο θα σου αυξήσει το ενδιαφέρον και θα βγεις εύκολα από μια κρίση που μέχρι τώρα σε τυραννούσε. Αν σου βγει να ασχοληθείς με μια ιδιαίτερη θρησκεία ή ιδεολογία, θα σου δημιουργήσει νέες δρόμους έκφρασης.
Καρκίνος
Ιδιαίτερες και ιδιόρρυθμες καταστάσεις θα σε συνεπάρουν και αν καταφέρεις να ξεπεράσεις το πρόβλημα της επικοινωνίας θα γίνεις εύκολα το άτομο που θα μπορεί να ελίσσεται και να κάνει την διαφορά. Δεν θα έχεις εκείνο το αρνητικό πνεύμα, ούτε θα γκρινιάζεις ή θα απαιτείς για αυτά που είναι να γίνουν. Απλά θα δεχτείς την διαφορετικότητα κάποιων ατόμων αλλά και την γνώση που θα πάρεις από αυτά και θα προχωρήσεις. Ο Υδροχόος σου «αλλάζει τα φώτα» είτε με τις εξαφανίσεις του, είτε με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του και όλα αυτά τα κάνει επειδή δεν μπορεί να συντονιστεί μαζί σου και νιώθει ανασφάλεια. Η σεξουαλική σου ταυτότητα θα απελευθερωθεί περισσότερο και σίγουρα θα δεχτείς και τις ιδιαιτερότητες άλλων ατόμων χωρίς να του κρίνεις ιδιαίτερα. Θα σε βοηθήσει πάντως το να ξεκινήσεις ένα είδος αυτογνωσίας ή μιας ιδιαίτερης εσωτερικής απελευθέρωσης.
Λέων
Έχεις ένα κρυμμένο εαυτό που κατά κάποιο τρόπο θα βγει προς τα έξω με στόχο την συνεργασία αλλά και την στενή σχέση. Χρειάζεσαι όμως εξάσκηση γιατί αν δεν έχεις δουλέψει σε σχέση με τους άλλους, μπορεί να νιώσεις καταπίεση και ίσως πιστέψεις ότι οι άλλοι θα είναι εμπόδιο για την εξέλιξή σου. Ίσως θίγεσαι πιο εύκολα και δε θα συγχωρείς τις λεκτικές επιθέσεις που μπορεί να δεχτείς. Σημειωτέον όμως ότι πιθανόν εσύ να τις έχεις προκαλέσει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Η γνώμη του συντρόφου σου και των γύρω σου θα είναι πολύ σημαντική για σένα και δε θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου γιατί θα φοβάσαι να μην καπελωθείς και δεν θα γίνει αν από την πλευρά σου προσέξεις κάποια λάθη και δεν το προκαλέσεις.
Παρθένος
Θα δοκιμάσεις να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη για γιατί ίσως χρειαστείς να δεχτείς ακόμα και κάποιες εναλλακτικές θεραπείες οι οποίες θα σε βγάλουν από κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Δεν θα είναι εύκολο για σένα να διαπραγματευτείς την διαφορετικότητα με άλλα άτομα γιατί θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις για να έχεις το σωστό αποτέλεσμα. Αν νιώσεις πίεση από κάποιες καταστάσεις πιθανόν να έχεις ψυχοσωματικά προβλήματα και να νιώθεις ένταση με το παραμικρό. Πάντως αν υπάρχει θυμός, να τον βγάλεις κάνοντας γυμναστική ή διάφορα άλλα σπορ. Αυτό που θα χρειαστεί από την πλευρά σου είναι να μην βιάζεσαι γιατί μπορεί να βάλεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου.
Ζυγός
Παρόρμηση αλλά και μεγάλη τάση αστάθεια στην ερωτική σου ζωή, κυρίως αν υπάρχει ρωγμή και δεν θέλεις με τίποτε να την κλείσεις γιατί θα νιώσεις κάποια στιγμή ότι μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα και δε θα φοβηθείς να χαλάσεις ακόμα και μια σχέση που είσαι αρκετό καιρό μαζί. Τζόγος και τυχερά παιχνίδια ίσως σε ελκύσουν για λίγο γιατί θα παίρνεις ενέργεια και θα έχεις δράση. Η μεγάλη ζωτικότητα μπορεί να εκδηλωθεί και σε αθλητισμό ή σε διάφορα χόμπι που θα έχουν και ένα είδος φιλοδοξίας το να φανείς ή να θαυμαστείς από τους τρίτους. Με τον Υδροχόο θα βρεθείτε και πάλι κοντά αλλά χρειάζεται ψυχραιμία και πολύ συζήτηση για να περάσετε όμορφα μαζί.
Σκορπιός
Ιδιαίτερες καταστάσεις μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις ένα εγκλωβισμό στο σπίτι σου και κυρίως από την οικογένεια σου, οπότε θα προσπαθήσεις να σταθείς και θα πεις τα πράγματα με το όνομά τους αλλά η επανάσταση που θα κάνεις θα είναι εντός συνόρων του σπιτιού σου. Η ανάγκη για ασφάλεια πιθανόν να σε κινήσει να προστατευτείς. Η καταπίεση που μπορεί να νιώθεις από ένα γονιό ίσως σε κάνει να μετανιώσεις που μένεις αυτή την στιγμή μαζί του. Θέλεις μεν να ανοίξεις το σπίτι σου και να καλέσεις πολλούς φίλους ίσως όμως νιώσεις ότι χάνεις την ιδιωτικότητά σου. Μόνο αν κρατήσεις τις σωστές ισορροπίες θα περάσεις καλά αυτή την περίοδο.
Τοξότης
Θα ασχοληθείς με θέματα που θα σε κάνουν να μιλήσεις με καινούργιες εμπειρίες, ταξίδια αλλά και έντονη επικοινωνία με πολύ κόσμο. Οι καλές ιδέες που έχεις πιθανόν να σε βοηθήσουν να κερδίσεις μια καλή συμφωνία και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με στόχο μόνο το κέρδος αλλά και την διάδοση ιδεών όπως είναι η φιλοσοφία, η αστρολογία ή η ψυχολογία. Η εφευρετικότητα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τις συνηθισμένες γραμμές σε ό, τι κάνεις και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Ίσως το θέμα ενός αμαξιού να σε προβληματίσει ή να βαλθείς να κάνεις μαθήματα οδήγησης. Η γνωριμία με ένα άτομο που συνέχεια ταξιδεύει θα σου κάνει καλό γιατί θα υπάρξει μεταξύ σας μια ταύτιση.
Αιγόκερως
Αποφασίζεις να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο και να μην κάτσεις με χέρια σταυρωμένα γιατί θέλεις να κερδίσεις χρήματα αλλά με ένα πολύ πρωτότυπο και εφευρετικό τρόπο. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα και να βάλεις όρια σε κάποια πράγματα που για τους άλλους μπορεί να φαίνονται δεδομένα αλλά εσύ πιθανόν τώρα να το μάθεις. Πρέπει να μάθεις να δουλεύεις και να κινείσαι ομαδικά για να μην μπεις σε διαδικασία να συνεργαστείς με ένα ιδιότροπο άτομο. Πάντως θα διεκδικήσεις χρήματα από ένα συνεργάτη σου που πιθανόν να είναι Υδροχόος. Το καλό είναι ότι θα μάθεις με ποιο τρόπο θα κάνεις διάκριση σε ζητήματα που σε απασχολούν δηλαδή αν είναι ευκαιρία ή όχι.
Υδροχόος
Ήρθε και η σειρά σου να κάνεις πράγματα για τα οποία μετά θα αισθάνεσαι άνετα και θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα βήματά σου αλλά και στις αποφάσεις σου. Εξαιτίας του ότι μερικές φορές παραπαίεις λόγω της απολυτότητας που έχεις σαν άτομο, δεν αφήνεις στον εαυτό σου μεγάλα περιθώρια να κινηθεί με ελευθερία. Τώρα όμως θα δώσεις μεγαλύτερο χώρο και χρόνο για σένα και αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης. Η δράση σου μπορεί να χαρακτηριστεί εκκεντρική ή περίεργη από τους άλλους αλλά τουλάχιστον θα συμπεριφερθείς όπως σου αρέσει και όπως σε κάνει και νιώθεις καλά.
Ιχθύες
Θα βρεθείς για λίγο μέσα στην απομόνωση είτε ηθελημένα είτε άθελά σου. Πάντως η κρίση που θα περάσεις από τους φίλους σου μπορεί να είναι ένα κίνητρο για να σκεφτείς τελικά με ποιο άτομο θέλεις να κάνεις παρέα και με ποιο όχι και θα φτάσεις στον σημείο να κάνεις ένα μικρό διαχωρισμό για να πετάξεις όσους κατά την γνώμη σου δεν αξίζουν. Πρέπει όμως να σκεφτείς και την γνώμη των άλλων γιατί μπορεί να τους έχεις αδικήσει. Η μυστικοπάθεια που θα σε πιάσει πιθανόν να σε εξυπηρετήσει στην προκειμένη φάση. Η βοήθεια που θέλεις να δώσεις σε άτομα που πιθανόν να έχουν προβλήματα, θα σε λυτρώσει από τις τύψεις και τις ενοχές και επιτέλους θα νιώσεις ότι με τον τρόπο σου προσφέρεις.

Πηγή: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/planitiki-skakiera/item/67188-o-aprovleptos-aris-ston-ydrohoo-kai-pos-tha-epireasei-to-kathe-zodio#ixzz3L3R24Fhb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το "κάτι" που μένει...